vad vi inte vet

Försöker följa de politiska händelserna och utspelen som pågår just runt knuten, som tyvärr inte rapporteras i den svenska medians nyhetsflöde. När det gäller Natofrågan är det helt tyst just nu, med undantag för tidigare återkommande påtryckningar från Natos sida, Under mars och april har Nato flyttat sina övningar från norra Norge till det Baltiska havet och rör sig mycket nära den ryska territorialgränsen. Denna gången sker övningen tillsammans med polska armen. Nato som i denna krigsövning befinner sig till havs och i luften bedriver sina övningar på ett synnerligt provokativt sätt, vilket fått Ryssland att svara med att närvara i luftrummet ovanför de allierades militära enheter. Denna krigsövning ägde rum på samma ställe förra året. Det är helt förståligt att Ryssland uppfattar Natos närvaro som en aggressionshandling. Vad är det som får Nato eller USA  att upprepa sina provokationer mot Ryssland. Tittar vi i backspegeln, kan vi se att den uppblossande Ukrainakrisen inte riktigt gav det väntade resultatet som "någon" hade önskat. Denne någon hittade en annan lösning, som hade en än mera dramatisk skeende, som skulle påverka hela Europa. Detta scenario har planerats länge. Men varför Ryssland? Vid det här laget har de flesta av oss förstått att det finns en sluten organisation, som har som sitt mål att styra hela världen. Detta överagande har planlagts länge och noggrant förberetts. Men så blev det gnissel i maskineriet. En joker dök upp, en stadschef som inte accepterade en underkastelse. Putin. Alla trodde nog från början att han var en lite vek ledare, men där bedrog man sig, inte trodde man heller att Ryssland skulle rustat upp sin gamla nerrostade arme och u-båtsflotta och skaffat sig ultramoderna stridsflyg och vapen. Så hände det som någon inte räknat med. Ryssland gick in och lyckades med bestämdhet decimera ISIS på kortare tid än västnationerna försökt göra under två år. Med den ryska offensiven skars även stora delar av ISIS inkomstkälla av, oljan, den olja som såldes till flera västländer, det kan man fundera över. Det allvarliga är att Nato med sin tydliga närvaro i forna öststater försöker skapa en konflikt mellan Ryssland och Europa. Den massiva invandringen är en direkt följd av den destabiliseringspolitik som den nya världsordningen iscensatt. Mönstret är det samma, söndra genom att skapa kaos. Det går en röd tråd genom hela Centralasien och fram till Mellanöstern och nu in i Europa. Vi skall också komma ihåg att Nato även är Vatikanens arme. Hur hänger nu detta ihop. Det är en lång historia, men krafterna bakom är ytterst ondsinta, giriga och styrs av en Elit med rötter i Frimurarna, BildenBerger, namn som dykerupp är Rothschilds, Rockefeller, Georges Soros.
Infiltreringen är total, alla Europas ledare sitter fast i systemet utom Putin.. Han var en gång med i den hemliga gruppen, men spelade med dubbla kort. Förberedde sin nation i det dolda och avslöjade hemlighetsmakeriet.
Följande ingår: Globalisterna, (de nya imperialisterna), de styrande med ägarintressen, störst är GMO-företaget Monsanto, hela läkemedelsindustrin, filmindustrin, musikindustrin, internet, alla sociala medier, youtube, face Book, alla sateliter som ligger i bana runt jorden, NASA,  geoengineering, Vatikanen och så mycket mera. Deras agenda 21 är ruggig, och agenda 30 ännu värre. Hur skall vi nu gå framåt i denna tid utan att försmäktas.
 
Allt är redan förutsagt för 2500-2000 år sedan. När vi nu ser den ena pusselbiten efter den andra komma på plats, måste vi också tro att det som nertecknades då och rörde framtiden är sanning och att det finns en allsmäktig och närvarande Gud. Men varför tillåter hen detta? Det måste ske för att denne någon skall avslöjas innan Messias återkommer.  Vi får inte glömma Jesus ord och önskningar, att hans evangelium skall nå ut till hela världen, till alla människor. Gud vill samla in alla sina får, inget skall gå förlorat. Men denna lidandets tid skall också förkortas för människornas skull och för hela skapelsens. 
Jesaja; 55, 6  "Sök Herren medan han låter sig finnas, åkalla honom medan han är nära"
Stora under sker runt jorden idag.
Gud välsigne dig.
 

Kommentera här:

besöksräknare
besöksräknare