Ur mitt paintgalleri

Blir inte så mycket tid för mitt eget måleri, nu.
De sista ord Du sa till mig, när jag just lagt de sista penseldragen på min målning "Flodbåt"  var, - "du skall måla, alltid bara måla." 
Vår dotter har just skrivit ner en lista på vad jag behöver ta i tu med på allvar, för att återknyta till det som alltid betytt  så mycket, att se mina resurser, inte bara prata om att...".Du mamma du skall göra det som ger dig positiv energi. Vi måste göra en hemsida till dig. Alla konstnärer HAR en egen hemsida, marknadsföring är viktigt... det vet du, du har ju en hel guldgruva där ute i förrådet."
Hon har så rätt. Jag har lovat, att först och främst, för att kunna få ro i min själ för måleriet, på allvar skriva färdigt boken, du vet, den som fick dig att gråta, när jag läste högt. Har inte kunnat skriva, sedan du lämnade oss, men jag skall, nu, varje dag, ge en timme till vårt kärleksbarns historia. Lovar det.
Lite måleri av annan art, har det blivit, mer i form av några självreflekterande porträtt och illustarationer, eller som det kallas, profilbilder på Facebook. Det har blivit mina dagboksanteckningar som berättat om hur jag känt mig eller velat känna mig, eller kanske som jag en gång kände mig, men alla är ändock jag. Lite knaggliga har dom blivit, inte som när jag ritar med papper och penna. Lite svårt att med datormusen styra mina tänkta linjer och former men med  detta lustfyllda  "Paintprogram" på min dator, har jag upptäckt spännande och nymodiga effekter. Här är ett litet urval...
 
 
och så några bilder om kontakten med stjärnhimlen och vintergatan som du vet att jag älskar.
 
besöksräknare
besöksräknare