Ordet

Det fria, det talade, det skrivna, som vi alltid sett som en rättighet inom vårt demokratiska system, är det så självklart?  Är det en överdriven rädsla för ett mörkt hot jag anar i horisonten och som rör sig snabbt fram emot den punkt jag befinner mig på . När vi nu i vårt land och övriga Europa på grund av att den politiska korrektheten som nu helt dominerar, inte längre kan uttala och än mindre kritisera den hastiga omvandlingen som pågår och som snabbt urholkar den svenska samhällets välfärd och trygghetssystem, allt pga. svaga och naiva beslutsfattare, så glider vi allt längre bort från öppenhetens samhället  Jag uppmärksammar hur våra ledare idag prioritera ett för svenska kultur främmande ideologiskt system. Den fundamentalistiska islamska rörelsen, uppmuntras ogenerat, den är för mig ett 1400-årigt dogmatiskt icke sekulärt trossystem, där lagen kräver absolut lydnad. Denna lag är oantastlig. Islam är den samma idag som igår, islam har stelnad i sin gamla form, där det inte finns plats för nytänkande eller reformering. Den är vad den var och inget går att ändra. Det som stör mig mest är kvinnans underordnade ställning och avsaknaden av tolerans mot oliktänkande, i synnerhet mot andra trosformer. Denna intolerans blir mycket tydlig på flertalet asylboenden runt om i landet, vilket gör det mycket svårt för kristna att känna sig trygga. Denna information blir tyvärr censurerad i den svenska median utom vid ett tillfälle när någon modig journalist vid Sv. Radio förra veckan gjorde en kupp, i en intervju med syriansk kristen kvinna med två barn, som berättade om allvarliga hot, just för att hon var kristen. Någon timme senare sändes ett propagandaprogram, där den s.k.. alternativa median var dålig journalistik och oseriös. Hur många bryr sig egentligen om detta, det spelar väl ingen roll, huvudsaken är att lönen kommer in på kontot varje månad, att den räcker till utgifter och det blir en god summa över som kan sparas till semesterresan.
Omedveten låter man sig assimileras. 
Så kom angreppet än en gång mot en av kulturens väktare, denna gång i Tyskland. Turkiet har nu krävt av Angela Merkel, att den tyske komikern Jan Böhmermann skall  åtalas för att han gjort sig löjlig över Turkiets president Erdoğan och Merkel har godkänt detta. Turkiet kräver nu att ett annat land skall bestraffa den som utövar det fria ordet på ett sätt som kan tolkas kränkande. Först var det profeten M som varken fick kritiseras, för sina råa avrättningar av sina opponenter och i våra ögon andra omoraliska handlingar och dessutom inte tilläts att avbildas. Loggboken gav full legitimitet att likvidera de kritiska rösterna, vilket skedde i Belgien och senare i Paris, med ytterligare hot mot pressen i Danmark och mot Gefle Dagblad. Steget är inte långt borta, eftersom koranen är loggboken eller mer instruktionsboken hur man som en god muslim bör leva, vilka förpliktelser krav och rättigheter man har, så praktiserade Erdoğan sin lagliga rätt att utkräva en dom av den tyske komikern. 
 
Vi otrogna borde nu dra öronen åt oss och inse vad denna 1400-åriga patriarkal förslavande ideologi egentligen innebär, vi som levt i en kulturell, ekonomisk, filosofisk klimat, där friheten under århundranden av kamp fört oss fram mot en värld, full av nya upptäkter, inom alla vetenskapliga områden, som gett oliktänkande utrymme och en självklar jämnlikhet mellan kvinnor och män, sexuell läggning, partipolitisk tillhörighet och trosform. Ett myller av oliktänkande gav färg och form åt den västerländska demokratin. Stat och kyrka hade lösgjort sig från varandra.. Det fria ordet skulle aldrig mer kväsas efter Hitlers diktaturstyre.
Vad kommer att hända med våra lagar och vår frihet om de skall passa en allt mer växande muslimsk befolkning i Europa, kommer våra förvärvade rättigheter att inskränkas, redan nu kommer uppmaningar att unga kvinnor bör tänka sig för innan de klär sig för lördagsfesten 
Vad har fått  Angela Merkel att tillmötesgå Erdoğans önskan? Beror det på den ansträngda situationen i Tyskland att hon inte har råd med att avvisa honom. Turkiet har en nyckelroll i massinvandringen.
Är det överhuvudtaget möjligt att integrera den islamistiska ideologin i ett demokratiskt och öppet samhälle, är islamism kompatibel med den europeiska och övriga västvärldens samhällstruktur. Enklaver grundas i såväl Sverige som övriga Europa, inom dessa enklaver finns grogrund för islamism Det finns ännu en till allvarligt situation i vårt land, då våra politiker ingått ett avtal med Sveriges muslimska förbund dvs en religiös fundamentalistisk organisation och på den vägen erhållit politiska platser i riksdagen. Fallet med Mehmet Kaplan visar att han har sina sympatier i den turkiska ultra muslimska rörelsen Gråa Vargarna. Detta är en allvarlig incident, som regeringen försöker släta över.
Såg en liten dokumentär från Japan, som visar deras hållning gentemot invandrade muslimer och anda grupper, Den japanska staten är tydlig  om vilka regler som gäller för de som flyttar in i landet. Integrering är ett absolut måste och en anpassning till landets regler och lagar. Sharialagen är inte tillåten och inte heller fria koranskolor. alla barn skall gå i samma skola, lära sig det nya landets seder och bruk. Den japanska kulturen står högt i kurs.
 

Kommentera här:

besöksräknare
besöksräknare