Elitens prepping

Vildmarksprepparna, storstadsprepparna, lantisprepparna, är några kategorier av Noaks-följarna. Någon stor skuta kan vi vanliga inte bygga oss, i motsats av den styrande Eliten, som preppar på sitt mer exklusiva sätt genom att föra över miljoner till olika skatteparadis. Vi undrar naturligtvis vad de skall använda sina pengar till?. Jo det vet jag, intresserad? Men först lite bakgrund.
Ni vet New World Order, NWO, denna sataniskt styrda organisation, bestående av den där enda procenten, som sitter på 99 % av jordens tillgångar. Under denna paraplyorganisation sorterar, Bildenbergarna, Frimurarna, Scullen Bones,( med sitt starka fäste hos de verkliga nazisterna från andra världskriget, som lyckades överleva och överföra sina tillgångar till USA) samt de globala kapitalistiska storbolagen och all stormedia.
Parallellt finns ytterligare en paraplyorganisation Den Nya världsreligionen NWR som offentligt framträdde med påven i spetsen den 17 februari i år. Under den organisationen sorterar samtliga religioner. Dessa två nya ordningar ( på det materiella planet och på det andliga) förbereder att skapa Earth Federation. Det låter som tagit ur en sciens fiction film. Just film och stormedia är deras mind-kontrollerande styrmedel, där vi manipuleras att tro på att världen ser ut på det sätt den serveras oss. Men glöm det, allt är väl förberett och regisserat. Tack vare alla världens snokande hackande unga som gamla, hinner den verkliga sanningen ikapp, men priset är redan högt satt för den lilla människan. Krig, farsoter, naturens utarmning, vädermodifiering, kemiska vapen, skapade förändringar av jordens magnetfält som resulterar i mer frekventa jordskalv. Listan är lång.
http://blueshift.nu/vem-ager-varlden/
Hur förbereder den lilla klicken av världens rikaste, för kataklysmen?  Nu kanske hela denna domedagsprofetia är en fejk, i syfte att skapa rädsla och förvirring, eller så har det anammat de bibliska texterna från såväl gamla som nya testamentet, där den sista boken beskriver en skälvande värld i sitt slutskede i väntan på något nytt. Dagens tekniska utveckling i kombination med en elitstyrd världsbank som vilken dag som helst kan få hela världsekonomin att krascha och som dessutom styr hela pentagon, är det nu kanske bäst att bli sin egen preppare.
Underjordiska städer, gigantiska faciliteter, med autostrader, enorma lager av mat vatten, Nasas laboratorier och växthus för föda och även växter som renar luften. Allt har testas av Nasa på markytan och i rymden i årtionden. Rika människor som fört sina stora rikedomar till olika hörn av jordiska skatteparadis har köpt sin plats i dessa underjordiska Aniaror som finns från Kina i öst, till norra Afrika och i USA

Kommentera här:

besöksräknare
besöksräknare