dagens text

En timmes skrivande hamnade i det svarta hålet. Orsak okänd. Har hackats på face Book, upptäckte det av en slump och fick det bekräftat genom två kontakter. Eftersom jag är politiskt inkorrekt och kritisk mot den styrning av information som media står för, har jag ägnat den senaste tiden med att via olika forum få människor att börja tänka och reflektera. Vårt samhälle har under en mycket kort tid genomgått en farlig utveckling, där mobbning av vissa grupper och individer blir allt tydligare. Undanhållande av information är ett av kriterierna. Bestraffningen  sker genom stigmatisering av oliktänkande, förvrängning och smutskastning och blockering i vissa media. Dubbelbestraffning  av våldsoffren, alltså de som utsatts för våld och sexuella trakasserier och där förövarna friats, kontroll och registrering av de personer som själv tagit ansvar för det som polisen borde sköta, medborgargarden för kvinnofrid. Den yttersta våldsbejakande vänsterfalangen har blivit den grupp som anses farligast idag mot vår demokrati. Dessa autonoma grupperingar angriper de som avviker från den politiska korrektheten, detta sker vid fredliga demonstrationer och mot privatpersoner med koppling till SD. Det är nu så att den grupp som tidigare toppat listan på farliga våldsbenägna individer har halkat ner, detta enligt den svenska säkerhetspolisen. Kommer vi att utsättas för en terrorhandling? Våra naiva  politiker hade nog aldrig trott detta, men se den radikala islamistiska terrororganisationen, bryr sig nog inte om det, utan söker upp lämpliga platser för att visa sin dominans. Vad kan då vara bättre än det största europeiska evenemanget som snart går av stapeln i Stockholm, eller kanske en kunglig födelsedag, men det är mindre troligt. Schlagerfestivalen är nog det mest attraktiva för en terrororganisation. Så nu får Säpo lägga in en högre växel, och använda sitt fantastiska övervakningssystem  X-keyscore som man fick av NSA i utbyte mot att låta US spana på ryssen genom svenska servrar. Men skulle vår korrupta regering med kopplingar till Bildenberger, frimurarna tillåta ett sådant offer som ett terroristattentat mot Globen. Våra politiker är tyvärr bara små tråddockor i den nya världsordningens toppstyre. Alla terrorhandlingar sedan 9/11 är välarrangerade av den högsta Eliten. Detta monster har redan beslutat hur, var och när och har bevisligen genom sitt politiska samröre med Turkiet, fått igång den gamla islamska drömmen om en muslimsk superstat, men den ottomanska drömmens girighet har förblindat dess företrädare Erdogan. Han tror att han har makt, men det är bara en bluff, han liksom alla andra utnyttjas  i detta ondskefulla spel.
Vad kan vi  då sätt emot denna utstuderade ondska, som tycks genomsyra hela samhället och  världen. Nu måste jag gå tillbaka till den hela skrift, Bibelns nya testamente. Broder Paulus skriver, men först en liten beskrivning för er som inte känner honom. Saul som hans namn var,  tillhörde fariséerna och drevs av ett hat mot de första kristna, de som följde "Vägen". Han begav sig mot Damaskus för att fängsla medlemmar av Kristi nya församling. På vägen dit slogs han till marken av ett intensivt ljussken, Herren visade sig och sade, "Saul varför förföljer du mig" Hans medresenären hörde rösten men såg inget, de flydde i skräck. I tre dagar var Saul blind och omhändertogs av några från den första församlingen. Apostlagärningarna kap 9.
Efter sin omvändelse bytte han namn till Paulus och gav sitt liv åt att sprida Ordet. Hans resor och efterlämnade brev visar hans hänförelse för sitt uppdrag. I Efesierbrevet kap 6;10 ff skriver han om Guds vapenrustning, följande, Hämta nu styrka hos Herren, från hans oerhörda kraft. Ta på er Guds rustning, så att ni kan hålla stånd mot djävulens lömska angrepp. Ty det är inte av varelser av kött och blod som vi kämpar, utan mot härskarna och makterna i himlarymderna.
Guds oerhörda kraft skänker tröst och mod, bara Någon med oerhörd kraft kan skapa ett helt universum.
Gud välsigne dig

Kommentera här:

besöksräknare
besöksräknare